Overview

06:00 am 2 Hour Shared AC transport by Bus 

08:00 am Stop for Breakfast ( not included in Price ) 

09:00 am 1 Hour Jeep Safari with life Jackets 

10:00am -12 :00 noon Dudhsagar Waterfall Trip

12:00- 13:00 Return back by Jeep Safari (optional visit Elephant Bathing Site chargeable)

13:00- 14:00 Lunch at Spice Plantation

15:00-16:00 Old Goa Church & Museum Visit ( depends on Time & Traffic Situation) 

16:00 -17:00 Return drive to Calangute 

18:00 Arrive Calangute 

 

12 Hours Available on request
Itinerary

06:00-07:00 am Pickup by AC Transport  from Main road of your Hotel (Arpora, Baga, Calangute, Candolim, Sinquerim, )

07:00-09:00 am   2 hours ride to Kulem Village Forest-Check Post  entry.

09:00-09:30 am . 30 minutes time given (for Breakfast not included in Price) , get your Life-jackets & continue on 1 Hour  Jeep-Safari (4WD)  (tickets included in price)  

09:30-10:30 am  Jungle Safari begins from Kulem to Dudhsagar Waterfalls

10:30-12:00  On arrival at the Dudhsagar Falls, guests are permitted 1 hour 30 minutes to spend time at the waterfall

12:00-13:00 Return back to Kulem by Jeep by 4WD , ( Optional Visit to Elephant Bathing Site Chargeable )

Please note the vehicle number of the jeep assigned to you.

The same jeep will take you back to the start point at Kulem.

13:30-14:30  Lunch & Guided tour  at the Spice Plantation (included)

16:30-17:30  After lunch ( if time & Traffic  Permits) complimentary visit to Old Goa Church & Museum

17:30-18:30  Drop to nearest point next to your  Hotel